Veelgestelde vragen over het congres

U ontvangt in de week voorafgaand aan het Congres Aardgasvrije Wijken alle benodigde informatie op het door u opgegeven mailadres.

Meer informatie over uw recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen, vindt u op:   https://www.aardgasvrijewijken.nl/Beheer/Privacyverklaring/Default.aspx   

We bewaren uw gegevens zolang u prijs stelt op toezending van informatie over het Programma Aardgasvrije Wijken en het Congres. U kunt zich desgewenst op elk moment afmelden en uw gegevens uit ons systeem laten verwijderen.

Wij nemen uw persoonsgegevens op in het relatiebestand van het Programma Aardgasvrije Wijken dat we gebruiken om alle ge√Įnteresseerden en deelnemers aan het congres jaarlijks uit te nodigen voor en per e-mail op de hoogte te houden over het Programma Aardgasvrije Wijken en het congres.

Wij gebruiken uw gegevens om uw inschrijving voor het Congres Aardgasvrije Wijken te administreren. Uw informatie wordt voor registratiedoeleinden gedeeld met en verwerkt door Pino Evenementen en congressen BV. Met deze partij die uw gegevens in onze opdracht verwerkt heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken een verwerkersovereenkomst gesloten over beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Wij gebruiken uw gegevens ten behoeve van registratiedoeleinden voor en correspondentie over het Congres Aardgasvrije Wijken 2021 voor juiste aanhef in correspondentie, indeling bij programmaonderdelen, eventueel om u te bereiken en te informeren.

U kunt zich uiterlijk tot en met 3 maart 2021 aanmelden via deze aanmeldlink.

Wij kunnen u per e-mail een kopie van de uitnodiging sturen. U kunt hiervoor een mail sturen naar congresaardgasvrijewijken@congresbureau.nl of u kunt zich rechtstreeks via deze link op de congreswebsite aanmelden.

Voor professionals die samen leren door vooral aan de slag te zijn. Leren door te doen. Dat is de rode draad van werken aan aardgasvrije wijken, buurten of dorpen. Ben jij daar ook mee bezig? Dan is dit congres wat voor jou. We rekenen uiteraard op de bijdrage en deelname vanuit vele gemeenten en ook voor andere overheden, woningcorporaties, netbeheerders, warmtebedrijven, bouwers en installateurs, energiecoöperaties en bewonersinitiatieven is dit congres een absolute aanrader. Wetenschappers, studenten en onze vele kennispartners zijn ook van harte welkom.

 

De (digitale) inloop is tussen 12.30 uur en 13.00 uur. Het plenaire programma begint om 13.00 uur. Het congres eindigt om 16.45 uur.

Cookie-instellingen