Voor wie

Voor gemeenten

Alle Nederlandse gemeenten dragen bij aan meer bewustwording rondom de aardgasvrije opgave. Kennis, contacten en inspiratie zijn hierbij nodig om de volgende stap te zetten. Het Programma Aardgasvrije Wijken biedt daarom volop kennis, praktijkvoorbeelden en mogelijkheden om gemeenten te versterken. Met 66 proeftuingemeenten als pionier.

Voor stakeholders

PAW ondersteunt primair de gemeenten in het oppakken en uitvoeren van hun regierol in de transitie naar een aardgasvrije gebouwde omgeving. Maar ook stakeholders en andere betrokken partijen brengen we verder. Uiteindelijk is het doel: samen leren van successen én obstakels en natuurlijk: Nederland Aardgasvrij!

 

 

Veelgestelde vragen

Vind wat je zoekt in de kennisbank

Er is in de afgelopen jaren een schat aan informatie vergaard. Kennis uit de praktijk, maar ook informatie over actualiteiten en regelingen. Je vindt alles overzichtelijk bij elkaar in de thematische kennisbank. 

Ontdek de kennisbank

Stel je vraag aan de helpdesk

Stel je vraag aan de helpdesk

Vind je in de kennisbank niet wat je zoekt of wil je specifieke informatie over een bepaald onderwerp? De experts van de Helpdesk PAW werken nauw samen met het Expertise Centrum Warmte en helpen je verder.

Stel je vraag

Stel je vraag aan de community

Stel je vraag aan de community

Heb je een vraag aan collega's van andere lokale overheden? Via deze website kom je gemakkelijk met elkaar in contact en voer je het gesprek op het forum. Doe je mee? Dan moet je wel even een account aanmaken en inloggen.

Ga in gesprek

 

 

Een momentje...
  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen