Schrijf je nu in voor het congres!

Kom op donderdagmiddag 4 maart 2021 naar het Congres Aardgasvrije Wijken. Een online congres voor iedereen die zich bezighoudt met de opgave van aardgasvrije wijken. De rode draad? Samen leren door te DOEN! Je krijgt de nieuwste inzichten, inspiratie met verhalen uit de praktijk en je maakt kennis met andere professionals die werken aan het aardgasvrij maken van wijken.

Kijk mee naar 'PAW aan tafel', volg themasessies en loop binnen bij ons vraagloket!

De live talkshow staat ook dit jaar onder leiding van Brecht van Hulten. Zij bespreekt de actualiteit van het Programma Aardgasvrije Wijken met boeiende gasten uit het veld en de sector. Floris Alkemade inspireert met zijn blik op de aardgasvrije toekomst en de ruimtelijke impact van de energietransitie.

In de interactieve kennissessies is het tijd voor verdieping, van samenwerken met bewonersinitiatieven tot een goede business case, van techniek tot opschaling en van het koppelen van opgaven tot ontzorgen. Liever iets anders? Loop dan even binnen bij ons vraagloket, schuif even aan de PAW-leestafel aan of ga voor een verrassende match met een collega uit het land. Het PAW Buurthuis is dé centrale online ontmoetingsplaats waar je live gesprekjes met de sprekers van het congres kunt volgen. Ben jij er ook bij? Meld je dan hier aan voor het congres!

Uitgelicht: live talkshow onder leiding van Brecht van Hulten

Wat is er gebeurd en vooral geleerd binnen het Programma Aardgasvrije Wijken? We zoomen in op vier proeftuinen en programmadirecteur Jos van Dalen maakt een tussentijdse balans op. Rijksbouwmeester Floris Alkemade inspireert met zijn blik op de aardgasvrije toekomst en de ruimtelijke impact van de energietransitie. Bij ‘PAW aan tafel’ bespreekt Brecht van Hulten de actualiteiten en leerervaringen van het Programma Aardgasvrije Wijken met wethouders actief in proeftuinen, Maarten van Poelgeest, Marleen Stikker en Onno Dwars. 

 

 

Bekijk hier het hele programma

 

Cookie-instellingen