Communityrichtlijnen

In deze community kunnen professionals die werken aan de aardgasvrije opgave ervaringen uitwisselen, ideeën delen of vragen stellen. Daarnaast delen we informatie en evenementen.

Voor wie?

Deze community is bedoeld voor mensen die bij of voor decentrale overheden werken aan de aardgasvrije opgave.

Geregistreerd? Dan ben je akkoord

Om de community interessant, netjes en informatief te maken, hebben we communityrichtlijnen en huisregels opgesteld. Wanneer je je registreert voor de community, ga je akkoord met deze richtlijnen. PAW behoudt zich het recht voor om de richtlijnen op ieder moment te wijzigen. We raden daarom aan om ze regelmatig te controleren op wijzigingen.

Algemeen gedrag

In deze community gaan we respectvol met elkaar om, zowel met andere communityleden als met de moderators. We luisteren naar elkaar en we helpen elkaar verder. Maak na registratie je profiel compleet door bijvoorbeeld een foto te uploaden. Als de moderators ongewenst gedrag tegenkomen, kunnen zij zonder overleg of toelichting berichten aanpassen of verwijderen. Ook kunnen gebruikers geblokkeerd worden als regels overtreden worden.

Huisregels

  • Plaats geen content die beledigend is voor anderen, of die de privacy van anderen schendt.
  • Plaats geen content die bedoeld is ter promotie van eigen producten of diensten.
  • Zorg dat je bijdragen kort en to the point zijn. 
  • Plaats je content van andere websites? Vermeld dan altijd de naam van de auteur/bron.

Privacy

Profielgegevens zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Jouw profiel is niet vindbaar via Google. Wel vinden we het belangrijk dat iedereen met zijn eigen naam geregistreerd staat. Pseudoniemen of anonieme profielen staan we niet toe. We vragen je zoveel mogelijk informatie over jezelf te geven (organisatie, expertise, functie) omdat we met elkaar in gesprek willen gaan over je kennis en ervaring.

Aansprakelijkheid

Deelnemers van de community zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de content die zij plaatsen. PAW kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan.

Verkeerd gebruik melden

Kom je een bericht tegen dat naar jouw mening in strijd is met de communityrichtlijnen? Meld het ons door een e-mail te sturen naar info@aardgasvrijewijken.nl.

Cookie-instellingen