Eerste Online Juridische Open Tafel Sessie

02-04-2020
3030 keer bekeken

Op 2 april vond de Juridische Open Tafel Sessie plaats. Dit keer geen fysieke bijeenkomst maar een online sessie. Het onderwerp was het programma onder de Omgevingswet en energietransitie.

Regina Koning, projectleider Thema Juridische (on)mogelijkheden van het Kennis- en Leerprogramma (KLP), trapte af met het nieuws, heet van de naald, dat de datum van inwerkingtreding van de Omgevingswet gaat opschuiven. De minister liet dat op 1 april per brief weten. Daarna gaf Regina een inhoudelijke presentatie over het programma onder de Omgevingswet. Vervolgens gingen de deelnemers dieper in op de inzet van het beleidsinstrument ‘programma’ bij de energietransitie in het algemeen en de wijkaanpak binnen de energietransitie. 

Delen van ervaringen en praktijkvoorbeelden

De deelnemers brachten ervaringen in en kwamen met mooie praktijkvoorbeelden. Meteen is de afspraak gemaakt om dit in een volgende sessie, begin mei, met elkaar verder te brengen. Ondertussen delen de deelnemers met elkaar via de online community de presentatie, een paper van een van de deelnemers en andere stukken naar aanleiding van de online Juridische Open Tafel Sessie (JOTS).

Blijf op de hoogte via de online community

Wil je ook aansluiten bij deze sessies? Meld je aan voor de online community. In deze besloten groep kun je online samenwerken, met elkaar in gesprek gaan om kennis en ervaringen te delen. Ook blijf je op de hoogte van de activiteiten binnen de JOTS en krijg je toegang tot de documenten en het forum. Regina kijkt er in ieder geval naar uit om in contact te blijven, kennis uit te wisselen en van elkaar te leren.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen