Meedenken over het stappenplan Uitvoeringsplan?

27-08-2020
3138 keer bekeken

Ben jij in jouw gemeente bezig met een uitvoeringsplan om te komen tot een aardgasvrije wijk of buurt? En wil je meedenken over het stappenplan dat het Kennis- en Leerprogramma (KLP) ontwikkelt? Meld je dan aan voor de leerkring Uitvoeringsplan op 5 oktober!

Leerkring Uitvoeringsplan

Het KLP werkt samen met gemeenten aan een stappenplan Uitvoeringsplan. In december 2019 is een leerkring van start gegaan met twaalf gemeenten. Tijdens de leerkring gaan we met elkaar in gesprek over het proces dat je als gemeente kunt doorlopen om te komen tot een Uitvoeringsplan. Welke vragen die van invloed zijn op het proces, zijn belangrijk om vooraf te stellen? En wat betekent dat vervolgens voor de inrichting van je organisatie en de samenwerking met stakeholders en bewoners?

Het stappenplan

Samen werken we toe naar een stappenplan dat eind 2020 voor iedere gemeente beschikbaar komt. Kijk voor een vergelijkbaar instrument naar het stappenplan voor de Transitievisie Warmte.

Aanmelden

De eerste basisversie is eind deze zomer gereed en willen we graag breder toetsen tijdens de volgende leerkring op maandag 5 oktober van 13.00 - 15.00 uur.

We zouden het fijn vinden als hier zoveel mogelijk gemeenten, die al aan de slag zijn gegaan met een uitvoeringsplan, bij aanwezig zijn.

Wil je graag meedenken tijdens deze sessie in oktober? Meld je dan aan via Manouk Staal: manouk.staal@vng.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen