Kennis- en Leerprogramma

29-10-2019
3220 keer bekeken

Werk jij bij een gemeente en kun je wel wat ondersteuning gebruiken in de aardgasvrije opgave? Of vind je het fijn om collega’s uit het land te ontmoeten die aan dezelfde opgave werken? Dan zit je bij het Kennis- en Leerprogramma aan het goede adres. Op onze KLP-pagina vind je meer informatie.

Kennis- en Leerprogramma

Werk jij bij een gemeente en kun je wel wat ondersteuning gebruiken in de aardgasvrije opgave? Of vind je het fijn om collega’s uit het land te ontmoeten die aan dezelfde opgave werken? Dan zit je bij het Kennis- en Leerprogramma aan het goede adres. We werken aan de hand van zeven thema’s: regie en organisatie, kosten en financiering, datagedreven planvorming, technische oplossingen, juridische (on)mogelijkheden, participatie en communicatie en meekoppelkansen. Op deze thema's bieden we je ondersteuning en organiseren we vele bijeenkomsten in den lande. 

Meer weten?

Benieuwd welke KLP-bijeenkomst voor jou interessant is? Kijk op onze kalender of op een van de themapagina’s van ons programma: www.aardgasvrijewijken.nl/klp

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen