DUT workshop Climate Neutral Districts

13-06-2023 426 keer bekeken

Begin

18-09-2023 om 09:00

Einde

19-09-2023 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

BlueCity Rotterdam

Op 18 en 19 september 2023 komen projectleiders en beleidsmakers uit heel Europa naar Rotterdam. Tijdens de DUT-workshop Climate Neutral Districts leer je over verschillende Nederlandse voorbeelden uit de warmtetransitie en wisselen we kennis en ervaringen uit in de warmtetransitie.

Platform31 organiseert dit evenement samen met het Ministerie van BZK en de gemeente Rotterdam als onderdeel van het Europese programma Driving Urban Transitions (DUT). Europese steden en regio’s zijn erg geïnteresseerd in de PAW / NPLW-aanpak; het maximum aantal inschrijvingen voor buitenlandse deelnemers was ruim overschreden. Nu is de inschrijving voor Nederlandse deelnemers geopend.

Voor wie

Het evenement is bedoeld voor ambtenaren en beleidsmakers die de lokale warmtetransitie vormgeven en uitvoeren. Het is een unieke kans om je Europese collega’s te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Schrijf je snel in - het aantal plaatsen beperkt. Je kunt je inschrijven voor één of twee dagen. Voertaal tijdens de workshop is Engels.

 

Aanmelden kan hier

 

Vragen? Neem contact op met Martijn Kramer, martijn.kramer@platform31.nl

Cookie-instellingen