Leerkring Utiliteitsgebouwen in Aardgasvrije Wijken: types ondernemers - Platform31

14-09-2022 375 keer bekeken

Begin

28-09-2022 om 13:30

Einde

28-09-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe zijn ondernemers in te delen op type karakters en wat zijn voor elk type de beste manieren van communicatie over duurzaamheid? In deze leerkringbijeenkomst delen we onderzoeksresultaten over het samen met ‘de ondernemer’ overgaan naar aardgasvrij.

In en om wijken die van het gas af willen bevindt zich vaak commercieel vastgoed zoals winkels, (zorg)kantoren, horeca, garages en kleine bedrijvigheid. Er is echter nog relatief weinig kennis en ervaring opgedaan met het betrekken van commerciële gebouweigenaren en hun huurders in de transitie naar aardgasvrije wijken. In deze bijeenkomst van de leerkring delen we de resultaten van ons onderzoek naar de verschillende typen ondernemers en hoe zij tegenover verduurzaming staan.

Naast de uitdaging om de overstap naar duurzame energiebronnen te organiseren en financieren, speelt ook de vraag hoe ondernemers en huurders van commercieel vastgoed te betrekken bij de energietransitie.

MarketResponse heeft voor Platform31 onderzoek gedaan naar ‘de ondernemer’: wat voor type mens is dat, hoe verhouden ondernemers zich tot verduurzaming en op welke manier kun je als gemeente het best met hen in gesprek komen? Tijdens deze bijeenkomst vertelt MarketResponse over hun onderzoeksresultaten en gaan we nader met elkaar in gesprek over de manier waarop je deze kennis kunt inzetten.

Aanmelden

Meld je aan

Vragen over deze sessie? Mail naar Martijn Kramer

Cookie-instellingen