Webinar De ontmoetingsplek - PAW

15-08-2022 1277 keer bekeken

Begin

01-11-2022 om 15:00

Einde

01-11-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe betrek je bewoners bij het aardgasvrij maken van hun wijk en hun woning en wat kan de rol van de ontmoetingsplek hierbij zijn? Dat is het onderwerp van het vijfde en laatste webinar in een reeks over het thema participatie en communicatie van het Programma Aardgasvrije Wijken.

Hoe betrek je bewoners bij het aardgasvrij maken van hun wijk en hun woning en wat kan de rol van de ontmoetingsplek hierbij zijn?

Als gemeente voer je regie op het vormgeven van aardgasvrije wijken. Om dat succesvol te doen, zijn draagvlak en betrokkenheid van bewoners essentieel. We bieden voorbeelden waarin het buurthuis, dorpshuis, wijkcentrum of gemeenschapscentrum een rol speelt in de wijkgerichte aanpak.

En de ontmoetingsplek moet ook zélf verduurzamen. Welke mogelijkheden zijn er voor het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? We gaan in op de ondersteuningsmogelijkheden. Uiteraard is er ruimte voor vragen en reacties van deelnemers.

Aan tafel schuiven aan:

  • Marita Bon, coördinator community building bij Stichting Samenwonen-Samenleven
  • Kirsten van Muijden, projectleider ontzorgingsprogramma maatschappelijk vastgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • René Schellekens, adviseur Programma Aardgasvrije Wijken.

Deze sessie wordt georganiseerd door het team Participatie en Communicatie van het Programma Aardgasvrije Wijken. 

Aanmelden

Meld je aan

Vragen? Mail Alex Mellema.

Cookie-instellingen