Online pre-meeting Positive Energy Districts Workshop – HvA, Platform31, RVO en COST Action

14-03-2022 222 keer bekeken

Begin

19-04-2022 om 10:00

Einde

19-04-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

In heel Europa wordt gewerkt aan de energie- en warmtetransitie, van aardgasvrije wijken tot zelfs Positive Energy Districts, gebieden die meer produceren dan ze nodig hebben.

In juni is de PED-workshop Experiences and Guidance for Design and Implementation in Amsterdam. Beleidsmakers, onderzoekers en betrokkenen uit heel Europa komen bijeen om ervaringen en onderzoek te delen.

Tijdens de online pre-meeting op 19 april wordt het voorlopig programma van de PED-workshop toegelicht. Successen en uitdagingen van pilots in Amsterdam die werken aan PED/PAW-doelen komen aan bod en de onderzoeksthema’s van het COST Action Positive Energy Districts European Network worden toegelicht.

Je wordt uitgenodigd om je ideeën te delen over de uitdagingen en om suggesties te doen voor het programma in juni. Vanwege het internationale karakter van de workshop is de voertaal Engels.

Aanmelden

Meld je aan voor de pre-meeting

Voor vragen over deze pre-meeting kun je ook op bovenstaande pagina terecht.

De Positive Energy Districts-workshop wordt georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam, Platform31, RVO en het COST Action Positive Energy Districts European Network. De workshop wordt gefinancierd door het ministerie van BZK en het EU-programma COST Action.
Cookie-instellingen