Meet & Greet voor gemeenten - PAW

25-10-2021 815 keer bekeken

Begin

23-11-2021 om 15:30

Einde

23-11-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online bijeenkomst

Elkaar ontmoeten staat centraal tijdens de Meet & Greet-sessie op 23 november 2021 van 15.30 tot 16.30 uur, die PAW organiseert voor alle gemeenten (met en zonder proeftuin).  

Op deze online netwerkbijeenkomst kun je laagdrempelig ervaringen uitwisselen met andere gemeenten met een vergelijkbare technische aanpak richting aardgasvrije wijken. Deze Meet & Greet gaat over zeer lage temperatuurwarmtenetten. 

PAW organiseert twee van deze Meet & Greet-sessies. De tweede Meet & Greet is op 7 december. Die gaat over midden temperatuurwarmtenetten met een LT-bron of MT-bron. 

Er is dus geen inhoudelijk programma, maar wel alle ruimte voor jouw specifieke ervaringen en vragen, en het informeel uitwisselen hiervan met andere gemeenten.  

Je treft alle deelnemers via MS teams We zorgen voor verschillende online ruimtes waar je ervaringen kunt uitwisselen. Over de technieken maar ook over andere opgaven rond aardgasvrij, zoals financiering, governance, het verbinden van opgaven en datavoorziening. Er is ook een centraal online netwerkplein waar we elkaar ontmoeten. Tijdens de Meet & Greet zijn ook deskundigen aanwezig van het ECW, het Kennis- en leerprogramma PAW en het Ministerie van BZK, om eventuele vragen te beantwoorden. Genoeg gelegenheid dus om over de gehele breedte van aardgasvrij met elkaar in gesprek te gaan.   

Als deze online bijeenkomst succesvol uitpakt, organiseren we in 2022 meer Meet & Greets.   

Aanmelden en vragen  

Werk je bij een gemeente (met of zonder proeftuin) en heb je behoefte om anderen te ontmoeten? Meld je dan aan! (Deze Meet & Greet is niet voor adviseurs.) 

Ik meld me aan

Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Christine van Zuijlen via christine.vanzuijlen@vng.nl

Cookie-instellingen