Expertbijeenkomst 3e ronde proeftuinen Aardgasvrije Wijken 16 september

02-07-2021 1173 keer bekeken

Begin

16-09-2021 om 09:30

Einde

16-09-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online bijeenkomst

Op dinsdag 14 en donderdag 16 september vinden twee live webinars plaats over de derde ronde Proeftuinen. Experts beantwoorden tijdens deze sessies de meest relevante vragen die zijn gesteld door gemeenten en die een collectief belang dienen.

Tevens is er gelegenheid om per chat, vragen te stellen tijdens de sessies. Afhankelijk van de complexiteit, worden deze vragen direct beantwoord of worden de antwoorden achteraf op de website gezet. De antwoorden op alle ingediende vragen die relevant zijn voor gemeenten en een collectief belang dienen, worden achteraf geplaatst op de website www.aardgasvrijewijken.nl.

Op 14 september komen de thema’s Kosten & financiering en Technische oplossingen aan bod. Op 16 september beantwoorden we de vragen voor de thema’s: Participatie & communicatie, Verbinden van opgaven en Regie & organisatie.

Vragen voor deze sessie ontvangen we graag vooraf. Je kunt je vraag tot uiterlijk 6 september indienen via dit formulier. Heb je vragen over meerdere thema’s, dien dan meerdere formulieren in.

De sessies zijn alleen bedoeld voor ambtenaren van gemeenten die overwegen om een rijksbijdrage aan te vragen voor een proeftuin Aardgasvrije Wijken. 

Direct aanmelden voor de bijeenkomsten op 16 september

Informatiebijeenkomst 16 september:
Thema’s: Participatie en communicatie, Regie en organisatie, Verbinden van opgaven
Start: 9.30 uur
Einde: 11.30 uur
Aanmelden

Cookie-instellingen