Netwerkbijeenkomst Proeftuinen - PAW

25-06-2021 518 keer bekeken

Begin

07-10-2021 om 09:30

Einde

07-10-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Zalen van Zeven te Utrecht of Online

Heb jij de volgende netwerkbijeenkomst van de proeftuinen al in je agenda staan? Op 7 oktober van 09.30 tot 12.00 uur komen de proeftuinen weer samen om kennis en ervaringen uit te wisselen. 

Deze netwerkbijeenkomst organiseren we in een hybride vorm: je bent van harte welkom op locatie in Utrecht en het is mogelijk om via het scherm deel te nemen. Op het programma staat een toelichting op relevante ontwikkelingen op landelijk niveau (Kamerdebat 6 oktober) en een virtueel aan de proeftuin van gemeente Sittard-Geleen. Ook willen we het graag met jullie hebben over de prioritering van de opgehaalde ‘beleidssignalen’. Als je zelf een actueel vraagstuk hebt waar je graag met collega projectleiders over spart dan horen we dat graag!  

Vragen? Stuur dan een mail naar lincy.mulder@vng.nl

Let op: de bijeenkomst is alleen voor Proeftuinen bedoeld. 

Aanmelden kan via onderstaande button.

Aanmelden

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. Op basis van de huidige stand van zaken is het mogelijk de bijeenkomst te organiseren met Testen voor Toegang. Dat betekent dat elke bezoeker een coronatoegangsbewijs moet hebben in de CoronaCheck-app. Dit is conform de landelijke regels mogelijk met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een recente negatieve testuitslag. 

Cookie-instellingen