Online workshop regierol in de uitvoering - PAW

03-06-2021 562 keer bekeken

Begin

21-06-2021 om 10:00

Einde

21-06-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online bijeenkomst

Is jouw gemeente al volop in de uitvoering aan de slag in een gebied met de warmtetransitie? Ben jij daar vanuit de gemeente direct bij betrokken? Dan is deze workshop wat voor jou!

Met een kleine groep koplopers gaan we samen onderzoeken welke verschillende regierollen er zijn in de uitvoeringsfase. Wat betekent de regierol voor gemeenten en hoe wordt deze uitgevoerd? Aan de regierol kan op verschillende manieren invulling worden gegeven. Welke rollen zijn er in de uitvoeringsfase? Is deze rol hetzelfde als bij de transitievisie warmte? Wat is jullie ervaring? Wat bepaalt de rol per gebied? De uitkomsten kunnen collega-gemeenten die nu nog niet zo ver zijn, inspireren en helpen met de stap richting de uitvoering.

Deze bijeenkomst is onderdeel van een leertraject over de regierol van gemeenten in de uitvoering van het Kennis & leerprogramma van het Programma Aardgasvrije Wijken.

Doelgroep: proeftuingemeenten en andere koploper gemeenten die al bezig zijn met de uitvoering van de warmtetransitie in een gebied.

Aanmelden

Meer weten? Neem gerust contact  op met Anna Ankoné, projectleider a.i. thema Regie & organisatie, anna.ankone@vng.nl.

Cookie-instellingen