Webinar Urban Data Centres en energiedata (o.a. energie-armoede) - CBS, VNG en de Gemeente Schagen

10-12-2020 679 keer bekeken

Begin

14-01-2021 om 13:30

Einde

14-01-2021 om 14:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Webinar

Wil je weten in welke wijken en buurten er een groot risico is op energie-armoede? Meld je dan aan voor de webinar op donderdag 14 januari van 13.30-14.30!

CBS, VNG en de Gemeente Schagen vertellen je alles over hoe CBS vanuit haar Urban Data Centres gemeenten ondersteunt met data voor de energietransitie, en wat je daar als gebruiker aan hebt.

Wat gaan we doen?

Eerst vertellen Lydia Geijtenbeek van CBS en Kathy Boomstra van de gemeente Schagen je alles over de energietransitiematrix voor gemeenten, en hoe dit de gemeente Schagen heeft geholpen om meer grip te krijgen op de energietransitie. Daarna vertellen Marleen Geerdinck van CBS en Gerdien van de Vreede en Mark Knops van VNG je hoe de nieuwe cijfers voor energie-armoede tot stand zijn gekomen, en kun je direct zien hoe groot het risico op energie-armoede is in de buurten van jouw gemeente. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen. 

Aanmelden

Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via Fanny van Paassen (fhm.vanpaassen@cbs.nl) of Niky van Geffen (nwa.vangeffen@cbs.nl).

Cookie-instellingen