Presentatie onderzoek data in de energietransitie - Programma Aardgasvrije Wijken (PAW)

10-12-2020 654 keer bekeken

Begin

21-01-2021 om 14:00

Einde

21-01-2021 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Werk je aan de energietransitie, en loop je wel eens vast op datagebied? Je bent niet de enige. Veel gemeenten lopen aan tegen knelpunten bij het werken met data binnen de energietransitie in de gebouwde omgeving.

Daarbij kan het gaan om de beschikbaarheid van data: soms bestaat de data die je nodig hebt niet, en soms bestaat de data wel, maar kun je er niet bij. Of om het krijgen van overzicht en inzicht in alle data die je wel tot je beschikking hebt. Dat vraagt namelijk behoorlijk wat van de datavaardigheid van je organisatie en de medewerkers.

Wat gaan we doen?

Om goed zicht te krijgen op de precieze knelpunten, en om een beeld te krijgen van wat we er aan kunnen doen, heeft het KLP aan TNO gevraagd om hier onderzoek naar te doen. In deze bijeenkomst vertellen Devin Diran en Anne Fleur van Veenstra van TNO je wat de uitkomsten van het onderzoek zijn, en Gerdien van de Vreede vertelt je wat het KLP in 2021 gaat doen om deze knelpunten zo veel mogelijk weg te nemen. We horen graag of je de knelpunten herkent, waar je het meeste last van hebt, en of je in jouw gemeente al slimme oplossingen gevonden hebt.

Wil je er bij zijn? Schrijf je dan nu in! 

Mocht je vragen hebben stuur dan een e-mail naar: Gerdien.vandeVreede@vng.nl

Let op: deze bijeenkomst is alleen voor gemeenten en andere lokale overheden. Vergeet niet om de afspraak naar eigen agenda te downloaden. 

Aanmelden

 

Cookie-instellingen