Juridische Open Tafelsessie Aardgasvrij Transitie

18-02-2020 1818 keer bekeken

Begin

10-03-2020 om 13:00

Einde

10-03-2020 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

ANNE Centraal te Utrecht

Deze sessie trappen we af met een algemene inleiding op het onderwerp programma (onder de Omgevingswet) waarna er vragen kunnen worden gesteld en ervaringen met elkaar kunnen worden gedeeld.

Open Tafelsessie Aardgasvrij

De Juridische Open Tafelsessie Aardgasvrij Transitie staat in het teken van een open gesprek of discussie over juridische kwesties die gemeenten tegenkomen in de aardgasvrij transitie. 

Voor deze sessie kun je vragen inbrengen over juridische kwesties, wettelijke regelingen etc. maar ook oplossingen die binnen je eigen gemeente al zijn gevonden en die je graag wilt delen. Dat kunnen vragen of oplossingen zijn over uiteenlopende onderwerpen: vergunningen, bestemmingsplannen, natuurwetgeving, aanbesteding, staatssteun, bouwregels, bouwcontracten, regels in het Burgerlijk Wetboek enz.

Je kan deze sturen naar Regina Koning, trekker van het thema Juridische (on)mogelijkheden binnen het KLP: regina.koning@vng.nl. En sluit je aan bij de community die gekoppeld is aan deze sessies, stuur daarvoor een mail naar Regina Koning.

De bijeenkomst is bedoelt voor mensen die bij een gemeente werkzaam zijn.

Aanmelden

Cookie-instellingen