Denk mee over regierol gemeente bij opstellen TvW

29-10-2019 1151 keer bekeken

Begin

20-11-2019 om 09:30

Einde

20-11-2019 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil jij mee denken en praten over de invulling van de regierol bij het opstellen van de Transitievisie Warmte? Dan ben je van harte welkom op woensdag 20 november van 09.30 uur tot 12.30 uur in Utrecht (exacte locatie volgt).

De Argumentenfabriek heeft het afgelopen half jaar met een aantal gemeenten gewerkt aan het vraagstuk welke strategische rollen je kunt innemen als gemeenten in de energietransitie. De publicatie van deze sessies kun je hier vinden. 

KLP meets Argumentenfabriek
Als vervolg op dit traject gaat het Kennis-en leerprogramma in samenwerking met de Argumentenfabriek aan de slag gaan met de vraag: Hoe kan de gemeente invulling geven aan de regierol bij het opstellen van de Transitievisie Warmte? We gaan verkennen welke varianten we daarin kunnen onderscheiden en welke afwegingen daarbij een rol spelen.

Aanmelden bijeenkomst
Begin november zal de leerkring Transitievisie Warmte met een aantal koplopergemeenten die al een visie hebben ontwikkeld een eerste verkenning maken. Op 20 november van 9.30 uur tot 12.30 uur (locatie Utrecht) presenteren we de eerste resultaten van deze verkenning. Daarna willen we samen met de aanwezige gemeenten deze opbrengsten verder uit gaan werken. 

Aanmelden

Heb je vragen over deze bijeenkomst dan kun je contact opnemen met Wendy van Schie, paw@wvscongres.nl

Cookie-instellingen