Dag van de Participatie

24-07-2019 1547 keer bekeken

Begin

04-11-2019 om 00:00

Einde

05-11-2019 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op de Dag van de Participatie ontmoeten professionals uit de praktijk en wetenschap elkaar rondom participatievraagstukken in de fysieke leefomgeving.

Deze dag is een gezamenlijk initiatief van de directie Participatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Overlegorgaan Fysieke Leefomgeving (OFL), de directie Democratie en Bestuur van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Department of Public Administration and Sociology van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Op de Dag van de Participatie ontmoeten professionals uit praktijk en wetenschap elkaar rondom participatievraagstukken in de fysieke leefomgeving. Een dag met een keur aan interactieve workshops, praktische tools, met keynote sprekers vanuit wetenschap en praktijk en vanzelfsprekend volop gelegenheid om te netwerken.

Participatie is een multidisciplinair vakgebied met veel invalshoeken, successen en missers. Vragen die op deze dag aan bod komen, zijn: Wat hebben we geleerd van de participatie-ervaringen en onderzoeken? Hoe verschilt participatie in verschillende domeinen en verschillende beleidsfasen? Wat zijn de ervaringen en uitdagingen uit de praktijk en hoe verhouden deze zich tot de inzichten uit de wetenschap?

Kortom, een dag boordevol inspiratie, nieuwe inzichten en nieuwe contacten. Onmisbaar voor iedereen die zich vanuit de praktijk of wetenschap met participatie bezighoudt!

Wilt u op de hoogte blijven van de Dag van de Participatie, meld u dan nu alvast aan.

We verzoeken u vriendelijk om deze save the date door te sturen naar collega’s en anderen waarvoor deze dag relevant is.

Meer informatie over het exacte programma en locatie volgt binnenkort. Noteer de datum nu alvast in uw agenda.

Cookie-instellingen