Juridische Open Tafelsessie Aardgasvrij Transitie

16-07-2019 4113 keer bekeken

Begin

26-09-2019 om 09:30

Einde

26-09-2019 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Witte Vosch, Oudegracht 46, 3511 AR Utrecht

Kom naar de eerste Juridische Open Tafelsessie Aardgasvrij Transitie op 26 september. Rondom de juridische (on)mogelijkheden voor de aardgasvrij transitie zijn er nog veel vragen.

Regelmatig zien we vragen die samenhangen met wettelijke regelingen en gemeentelijke regelgeving en beleid. Maar wat kan er nu wel? Daar gaan we 26 september dieper op in.

Op sommige vragen weten we het antwoord nog niet, die zoeken we graag samen met jullie uit.
Op andere vragen hebben gemeenten al een slim antwoord gevonden. Die bieden we graag een podium en delen we. Daarom gaan we vanuit het Kennis en Leerprogramma Aardgasvrije Wijken op regelmatige basis Juridische Open Tafelsessies organiseren, telkens met een ander thema.

De eerste Juridische Open Tafelsessie Aardgasvrij Transitie start met een algemene introductie waarin de deelnemers vragen en kennis met elkaar kunnen delen. Ook gaan we in op een specifiek onderwerp, namelijk: Verduurzaming van gebouwen, kan dat zomaar?

Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van dakisolatie en isolatie van (spouw)muren, verduurzamen van monumenten en zonnepanelen op daken. Tegen welke (juridische) vraagstukken loop je aan of kun je dan aanlopen?

Heb je een juridische vraag die je wil inbrengen? Of een oplossing uit jouw gemeente die je wilt delen? Stuur deze dan naar regina.koning@vng.nl, trekker van dit thema bij het Kennis- en Leerprogramma. Aanmelden kan via onderstaande button. 

Aanmelden

Cookie-instellingen