Congres Aardgasvrije Wijken

24-06-2019 34498 keer bekeken

Begin

23-01-2020 om 09:00

Einde

23-01-2020 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

NBC, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Noteer donderdag 23 januari 2020 in je agenda! Dan organiseert Programma Aardgasvrije Wijken het eerste Congres Aardgasvrije Wijken. De Rijksoverheid, de Vereniging Nederlandse Gemeenten, het Interprovinciaal Overleg en de Unie van Waterschappen verwelkomen je graag in Nieuwegein.

Congres Aardgasvrije Wijken

Stap voor stap. Wijk voor wijk. Het verduurzamen en aardgasvrij maken van bestaande woningen en gebouwen is een enorme opgave. Een opgave die alleen haalbaar en betaalbaar is als we samen werken, samen leren en stap voor stap opschalen. Het congres Aardgasvrije Wijken is hét moment in het jaar om je kennis en netwerk uit te breiden en zelf bij te dragen aan de aardgasvrije opgave.

Zet jij in op aardgasvrij?

Houdt het aardgasvrij maken van wijken, buurten en dorpskernen je bezig? Dan is dit congres voor jou. Omdat gemeenten de regierol hebben, rekenen we op een grote vertegenwoordiging vanuit de 355 Nederlandse gemeenten. Maar we verwachten ook andere overheden zoals het Rijk, provincies en waterschappen.

Andere belangrijke samenwerkingspartners zijn woningcorporaties, netbeheerders, warmtebedrijven, bouwers en installateurs, energiecoöperaties en andere bewonersinitiatieven. Tenslotte verwelkomen we wetenschappers, studenten en vele kennispartners.

Meer informatie en inschrijven

Het congres is gratis. Bekijk de website voor meer informatie en om je in te schrijven. 

Schrijf je in

Cookie-instellingen