Informatie energietransitie beschikbaar op consuwijzer.nl/energietransitie

29-10-2020
3585 keer bekeken

Op de ConsuWijzer van de Autoriteit Consument en Markt (ACM), vind je sinds kort informatie over rechten en plichten in de energietransitie zoals bij de komst van een warmtenet. De ACM hoort graag of er informatie mist.

Antwoorden op consumentenvragen rondom energietransitie nu te vinden op ConsuWijzer

Welke keuzevrijheid hebben consumenten bij de energietransitie, wat zijn hun rechten bij de komst van een warmtenet en wat zijn de maximale warmtetarieven eigenlijk.  Antwoorden op deze en andere consumentenvragen zijn sinds kort te vinden op www.consuwijzer.nl/energietransitie, het consumentenloket van ACM. Consumenten vinden er ook informatie over hoe het zit het met aansprakelijkheid bij problemen met verduurzamingsmaatregelen of wat je kunt doen als het rendement tegenvalt. Denk verder aan informatie over hoe het werkt met energie opwekken en terugleveren en met welke kosten je allemaal rekening moet houden bij duurzame investeringen.

ACM wil graag weten welke vragen er onvoldoende terugkomen op de ConsuWijzer

De ACM hoort graag van gemeenten die bezig zijn met verduurzamingsopgaven in de wijken of er vragen leven bij burgers die nog onvoldoende terug komen op ACM ConsuWijzer. Consumenten zelf kunnen hun vragen stellen via het vragenformulier op https://www.consuwijzer.nl/stel-uw-vraag-aan-acm-consuwijzer

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen