PAW aan tafel: thema technische oplossingen

13-04-2021 1547 keer bekeken

Begin

28-10-2021 om 15:00

Einde

28-10-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens het PAW-congres zijn we gestart met ‘PAW aan tafel’. Deze interactieve sessie krijgt een vervolg in een aantal korte live webinars.

Dit jaar is PAW gestart met interactieve live webinars, waarin we een specifiek PAW-thema belichten. De vierde editie is op 28 oktober en heeft als onderwerp: ‘Het aansluiten van bestaande gebouwen op een warmtenet’.

Aan tafel schuiven aan:

  • Dorris Derksen, belangenbehartiger op het gebied van duurzaamheid bij Aedes, verantwoordelijk voor de lobby rondom warmtenetten en de wijkgerichte aanpak.
  • Trude Buitenhuis, City manager bij Eneco, business development in de energietransitie binnen stedelijk gebied.
  • Anne Marie van Osch, projectmanager Duurzame Energie bij gemeente Almere, betrokken bij de transitievisie warmte, geothermie en restwarmte van datacenters.
  • Peter van Vugt, adviseur bij het Expertise Centrum Warmte, werkt aan de ‘voorverkenning aansluiten bestaande bouw op een warmtenet’ van het ECW.

Onderwerpen en vragen waar we over in gesprek gaan zijn: wat komt er kijken bij het aansluiten van bestaande woningen op een warmtenet? Wat is er nodig ‘achter de voordeur’, welke impact heeft dat voor de bewoners en welke kosten komen daarbij kijken? Wat is er nodig voor een versnelling in deze ontwikkeling?

Graag zien we je 28 oktober om hierover onder leiding van Erik Peekel mee te denken en te praten, om inspiratie op te doen en je netwerk weer te ontmoeten!

Aanmelden

Meld je aan

Cookie-instellingen