PAW aan tafel: Participatie aardgasvrij in een wijkaanpak, hoe pak je dat binnen je organisatie aan?

11-03-2021 1246 keer bekeken

Begin

08-04-2021 om 15:00

Einde

08-04-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online bijeenkomst

PAW aan tafel: ‘Participatie aardgasvrij in een wijkaanpak, hoe pak je dat binnen je organisatie aan?’

Tijdens het PAW congres zijn we gestart met ‘PAW aan tafel’. Deze interactieve sessie krijgt een vervolg in een aantal korte live webinars. De eerste is op 8 april en heeft als onderwerp: ‘Participatie bij het aardgasvrij maken van de wijk, hoe pak je dat binnen je organisatie aan? Aan tafel schuiven aan:

  • Mirjam Fokkema, Platform31, Thema coördinator Bestuur en samenspel en co-auteur van o.a. ‘Wijkgericht werken: zo doen we dat’.
  • Anne-Marie Verheijen, Programmamanager Aardgasvrij bij Gemeente Rotterdam/ Bospolder-Tussendijken.

Vragen en dilemma’s waar we over in gesprek gaan zijn: Hoe zorg je dat je alle opgaven voor een wijk goed in beeld krijgt? Hoe verbind je de buitenwereld met binnen? Welke aanpak past binnen de mores van jouw organisatie? Hoe krijg je het interne draagvlak voor je participatie-aanpak op orde? Hoe borg je je participatie-aanpak goed in de organisatie?

Graag zien we je 8 april om hierover onder leiding van Erik Peekel mee te denken en te praten, om inspiratie op te doen en je netwerk weer te ontmoeten!

Deze sessie wordt georganiseerd door het Programma Aardgasvrije Wijken.

Heb je nog vragen? Je kan deze sturen naar Jeroen Boon, trekker van het thema Participatie en Communicatie binnen het KLP: jeroen.boon@vng.nl

Aanmelden

Cookie-instellingen