RVO Utrecht: Informatiebijeenkomst MOOI - gebouwde omgeving

Krystel Singh 10-02-2020 1063 keer bekeken

Begin

18-02-2020 om 13:00

Einde

18-02-2020 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Media Plaza Jaarbeurs Croeselaan 6, 3521 CA Utrecht

Ben je betrokken bij innovaties binnen de gebouwde omgeving? Op dinsdagmiddag 18 februari organiseert RVO in Utrecht een bijeenkomst over ondersteuningsmogelijkheden. Centraal hierbij staat de regeling 'Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI)'.

De MOOI-regeling

De MOOI-regeling ondersteunt integrale oplossingen die bijdragen aan de klimaatdoelen. De subsidie richt zich op 4 thema’s: 'Wind op zee', 'Hernieuwbare elektriciteit op land', 'Gebouwde omgeving' en de 'Industrie'.

Voor projecten binnen de 'Gebouwde omgeving' is € 27 miljoen aan subsidie beschikbaar. Projecten kunnen in 2020 subsidie aanvragen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor partijen die zich bezighouden met innovaties binnen de gebouwde omgeving. In consortia willen ze hieraan samenwerken met partners uit verschillende disciplines.

Programma (voorlopig)

Ontvangst vanaf 13:00 uur (inhoudelijk programma: 13:30 uur)

  • Je maakt kennis met de financiële kansen die de MOOI-regeling biedt voor consortia die investeren in innovaties voor de gebouwde omgeving.
  • Je hoort alles over andere innovatieregelingen voor energie in de gebouwde omgeving, zoals over DEI+ Aardgasvrij. 
  • Je krijgt volop gelegenheid om te netwerken met potentiële partners voor een consortium of u gaat één op één in gesprek met RVO, TKI Urban Energy en BTIC over onze ondersteuningsmogelijkheden. 

Afsluiting met netwerkborrel: vanaf ongeveer 15:45 uur

Aanmelden

Meld je aan voor de bijeenkomst via het registratieformulier

Meer weten?

Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie (MOOI).

Cookie-instellingen