Juridische Open Tafelsessie Aardgasvrij Transitie

Wendy van Schie 18-02-2020 766 keer bekeken

Begin

16-04-2020 om 09:00

Einde

16-04-2020 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Utrecht (exacte locatie volgt)

Deze sessie trappen we af met een algemene inleiding op een nader te bepalen juridisch onderwerp waarna er vragen kunnen worden gesteld en ervaringen met elkaar kunnen worden gedeeld.

Tafelsessie Aardgasvrij Transitie

De Juridische Open Tafelsessie Aardgasvrij Transitie staat in het teken van een open gesprek of discussie over juridische kwesties die gemeenten tegenkomen in de aardgasvrij transitie. 

Voor deze sessie kun je vragen inbrengen over juridische kwesties, wettelijke regelingen etc. maar ook oplossingen die binnen je eigen gemeente al zijn gevonden en die je graag wilt delen. Dat kunnen vragen of oplossingen zijn over uiteenlopende onderwerpen: vergunningen, bestemmingsplannen, natuurwetgeving, aanbesteding, staatssteun, bouwregels, bouwcontracten, regels in het Burgerlijk Wetboek enz.
 

Je kan deze sturen naar Regina Koning, trekker van het thema Juridische (on)mogelijkheden binnen het KLP: regina.koning@vng.nl. En sluit je aan bij de community die gekoppeld is aan deze sessies, stuur daarvoor een mail naar Regina Koning.

De bijeenkomst is bedoelt voor mensen die bij een gemeente werkzaam zijn.

Aanmelden

Cookie-instellingen