Juridische (on)mogelijkheden

Het doel van dit thema is dat gemeenten meer inzicht krijgen in welke wetten en regels relevant zijn omtrent het aardgasvrij maken van wijken en hoe die het beste kunnen worden toegepast. Hoe kunnen gemeenten omgaan met en inspelen op de bestaande en toekomstige wet- en regelgeving? Het Kennis- en Leerprogramma (KLP) ondersteunt je bij deze ontdekkingstocht. Wat weten we al? Waar bestaan nog onduidelijkheden? Wat kunnen we leren van anderen?

Uiteraard kun je hier terecht voor kennis en informatie en houden we je op de hoogte van sessies waar je kennis kunt ophalen en delen met collega’s van andere gemeenten. Vragen kun je behalve tijdens bijeenkomsten en in de online community, stellen aan Regina Koning, projectleider. Ook kun je een mail sturen naar de helpdesk.

Wat zegt de projectleider over dit thema?
 

 

Beleid en wetgeving

Wetgeving is essentieel voor de aardgasvrij transitie. Het is voor gemeenten daarom belangrijk deze ontwikkelingen op de voet te volgen.

Lees meer

Online community

In de online community Juridische Open Tafel gaan we in op wettelijke regelingen en gemeentelijke regelgeving en beleid omtrent de aardgasvrije opgave. 

Lees meer

 

Cookie-instellingen