Gezocht: gemeenten die uiteindelijk hebben afgezien van het indienen van een proeftuinaanvraag

23-06-2020
288 keer bekeken

Nieuwsbrief

Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief, een coproductie van het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) en het Expertise Centrum Warmte (ECW).

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het nieuws op deze pagina? Log in of maak een account aan. Klik op de knop 'VOLGEN' bovenaan deze pagina. Dan krijg je bericht als er iets op deze pagina wijzigt. 

Ik wil een account

 

Was jouw gemeente van plan om een aanvraag in te dienen voor de tweede ronde van de proeftuinen, maar heeft er toch van afgezien? Dan komen wij graag in contact om een paar vragen te stellen voor de evaluatie van de aanvraag- en selectieronde. Deze input nemen we mee naar de derde aanvraagronde.

Evaluatie aanvraag- en selectieproces

TwynstraGudde voert momenteel in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) een evaluatie uit naar het aanvraag- en selectieproces van de tweede ronde proeftuinen. Naast gemeenten die wel een aanvraag hebben ingediend, zouden we ook graag enkele vragen stellen aan gemeenten die hebben afgezien van indiening. Laat het ons weten als je bereid bent enkele vragen te beantwoorden. Alle antwoorden verwerken wij anoniem in de evaluatie. Je kunt contact opnemen met Wietse Kruijsse via wke@tg.nl

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen