Aanvraagtermijn proeftuinen verlengd

March 16, 2020
1406 keer bekeken

Nieuwsbrief

Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief, een coproductie van het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) en het Expertise Centrum Warmte (ECW).

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het nieuws op deze pagina? Log in of maak een account aan. Klik op de knop 'VOLGEN' bovenaan deze pagina. Dan krijg je bericht als er iets op deze pagina wijzigt. 

Ik wil een account

 

De deadline voor het indienen van een aanvraag voor een proeftuin Aardgasvrije Wijken is verruimd naar 1 mei 2020.

De Stuurgroep Programma Aardgasvrije Wijken heeft hiertoe besloten, vanwege de genomen maatregelen in verband met de bestrijding van het coronavirus. Deze hebben impact op ieders werkzaamheden. Dit kan er toe leiden dat gemeenten meer tijd nodig hebben om een aanvraag van de beoogde kwaliteit in te dienen. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft over dit besluit ook een brief verzonden aan alle colleges van Burgemeester en Wethouders.

Gemeenten kunnen nu tot en met 1 mei via het webformulier een aanvraag indienen. De beoordeling en selectie van de aanvragen schuiven vanzelfsprekend ook met één maand op. Voor verdere berichtgeving kun je terecht op deze website . 

Voor specifieke vragen over de aanvraag, kun je contact opnemen met de helpdesk

Images

Twitter

Cookie settings