Juridische open tafel (o.a. over nadeelcompensatie)

October 29, 2019 215 keer bekeken

Start

2019-12-03 at 09:30

End

2019-12-03 at 12:30

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

The Greenhouse in Utrecht

Deze sessie trapt af met een algemene inleiding op het onderwerp nadeelcompensatie waarna er vragen kunnen worden gesteld en ervaringen met elkaar kunnen worden gedeeld.

Samen discussieren over juridische kwesties

De Juridische Open Tafelsessie Aardgasvrije Wijken staat in het teken van een open gesprek of discussie over juridische kwesties die gemeenten tegenkomen in de aardgasvrij transitie.

Oplossingen en knelpunten delen

Voor deze sessie kun je vragen inbrengen over juridische kwesties, wettelijke regelingen etc. maar ook oplossingen die binnen je eigen gemeente al zijn gevonden en die je graag wilt delen. Dat kunnen vragen of oplossingen zijn over uiteenlopende onderwerpen: vergunningen, bestemmingsplannen, natuurwetgeving, aanbesteding, staatssteun, bouwregels, bouwcontracten, regels in het Burgerlijk Wetboek enz. Je kan deze sturen naar Regina Koning, projectleider van het thema Juridische (on)mogelijkheden binnen het KLP: regina.koning@vng.nl.

Online meepraten?

Wil je ook online meepraten over de ontwikkelingen, knelpunten en oplossingen die elders in het land gevonden zijnop het gebied van juridische (on)mogelijkheden? Sluit je aan bij de juridische aardgasvrij community. Stuur een mail naar Regina Koning en meld je aan.

Doelgroep: Juristen en projectleiders bezig met de aardgasvrij transitie

Aandragen juridische vragen: regina.koning@vng.nl

Aanmelden

Cookie settings